De kerstbox bestellingen zijn gesloten. Ons nieuwjaars pakket vindt u hier.

Kerst op een andere manier

Met trots presenteren wij ons kerstmenu waar wij een lange periode aan hebben gewerkt, de corona tijd hebben wij gebruikt om naast de pizza’s al onze tijd te steken in ons kerstmenu en ons oud en nieuw menu en dat heeft zijn vruchten afgeworpen en dat is te zien aan vooral de inhoud van de box en de indeling van de box, bestel jou menu op tijd want het loopt enorm snel.


23 December, de laatste dag dat besteld kan worden, kiezen wij onder alle bestellers twee winnaars die een door Dan Aykroyd gesigneerde Crystal Head Vodka fles. Deze krijgt u meteen bij het afhalen van uw bestelling! - Meer informatie
Amuses 
Boa broodjes met miso mayonaise & sambal badjak
Voorgerecht, Tussengerecht,
Hoofdgerecht & Dessert. 
Ook zijn er extra opties beschikbaar om het kerstmenu uit te breiden, denk aan: Wagyu Caviar Luxe wijnbox Ramon iberico en nog veel meer.

01

Parelhoen

Lamellen van parelhoen en eendenlever met een vinaigrette van Tonkatsu. Geserveerd met een krokant van aardappel met truffel en een crème van knol en miso.

De wijn die is uitgekozen geeft veel frisheid en spannende zuren bij de volle toetsen van het gerecht.

02

Kreeftsoep

Kreeftensoep met langzaam gegaarde kreeft. Hierbij toast met een rouille van madame jeanette en verse bieslook.

Bij de het romige mondgevoel van dit gerecht komt het filmende laagje van de wijn erg goed naar voren. Mooie volle toetsen van een houtgelagerde chardonnay.

03

Ossenhaas pompoen

Mooi stukje ossenhaas met ovengegaarde pompoen met Oosterse specerijen. Daarbij een jus van ganzenlever. Eventueel kan het stuk ossenhaas voor een meerprijs van €12 vervangen worden door Japans Wagyu van A5+ kwaliteit.

Bij een winters gerecht hoort een winters glas rode wijn. Veel rood fruit, maar toch een krachtige, kruidige afdronk.

04

Pavlova stoofpeer

Winterse pavlova met stoofpeertjes. Hierbij een crème van lychee, een friskruidige salade en een siroop van gember.

Drink hierbij het laatste slokje van de rode wijn.

Naar bestelpagina