Bestellen
BESTELLEN

Ook voor nieuwjaar hebben we iets speciaals..

Wat een jaar was het voor ons allemaal....

Alles wat ons verbindt was ons afgepakt en het leek wel alsof de wereld een reset kreeg, dat heeft ons aan het denken gezet en vanaf dat punt hebben wij onze keuzes nog bewuster gemaakt.
Op naar een een toekomst met meer rust voor elkaar, meer rust in het eten maar vooral tijd maken om meer aandacht aan het eten te besteden en minder aandacht aan het gedoe eromheen. Deze box vertaalt waar wij aan gewerkt hebben de afgelopen periode.
op eerste gezicht is het “maar” een doos maar zoals in het leven gaat het om de inhoud en daar hebben wij enorm veel werk aan besteed. Wij zijn jullie enorm dankbaar voor jullie support van onze eerste to-go tot pizza’s tot aan ons kerstmenu, eerlijk is eerlijk vanuit financieel oogpunt is het echt niet makkelijk maar als mens en als team groeien wij enorm door deze periode en weten wij dat wij hier sterker dan ooit uit zullen komen, maar dat is alleen maar door jullie hulp, woorden dekken onze dankbaarheid niet dat is namelijk niet te verwoorden. Daarom steken wij zoveel energie in onze boxen om jullie te laten zien dat wij jullie enorm dankbaar zijn, het begint meer te worden dan wat eten in een box....

Food & Fun Box

Omdat wij ook iets extra’s willen geven hebben wij besloten om het nieuwe jaar goed te beginnen met drie boxen die belachelijk goed gevuld zijn, maar ook met een entertainment gehalte, denk aan: Ons vragen spel, Vier met verschillende landen oudjaar, en natuurlijk op basis van signatuur smaken van De Rozario. Ook zal er een envelop bij zitten met twee van onze grootste geheimen van 2021 wat er nog aan gaat komen, dat willen wij graag met onze trouwe gasten delen, een van deze geheimen zal de bekendmaking zijn van het eerste concept wat wij gaan voeren bij mencoba en nog wat ;)

Drank Box

Kies je voor gemak deze jaarwisseling? Geen lange rijen bij de slijter of een gesloten kassa na 20.00, met onze “drink like De Rozario box”. Een fruitige, zachte rode wijn, een zomers glas wit met tropische tonen en een flesje champagne om middernacht. Het nieuwe jaar inluiden als een baas kan natuurlijk alleen maar met de enige bubbel die er eigenlijk echt toe doet. Ook serveren we ons Japanse huisbiertje. En je begint de avond met een cocktail van spiced rum met ginger beer. Of eindigt. Of je drinkt je rum puur en laat het ginger beer schieten. Jouw avond, jouw kater!

"The Day after" Box

Niet de deur uit hoeven en lekker in je huispak blijven rondlopen, hoe lekker is dat? En met onze “Day After” box kan dat. Een box met daarin ontbijt, lunch en diner. Alles waar je lichaam behoefte aan heeft op de day after. Wat denk je van een gembershot en een verse jus? Of vuur bestrijden met vuur, en gewoon weer verder gaan met bubbels? Het is tenslotte toch nieuwjaarsdag. Ook is deze box je laatste kans om thuis te genieten van onze pizza rendang. Toch een beetje Rozario, vanuit je eigen oven. En hoewel het een andere nieuwjaarsdag zal worden dan andere jaren, blijven sommige dingen wel hetzelfde. Dus we bieden je spare ribs, een tosti en een Indonesische sotosoep als snack. Of als avondeten. Of ontbijt. Begin je nieuwe jaar zoals jij wil!
Afhalen kan enkel Dinsdag 29 & Woensdag 30 December
van 12:00 t/m 20:00